ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

[full-post]

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
ΒΕΛ. ΣΑΛΜΑ 58 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ Τ.Κ 30500
ΤΗΛ:2642023906- 6942406841, FAX:2642023906


 Υποχρεωτική εκ του άρθρου 11 Π.Δ. 190/2006 ενημέρωση από τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή σας.


1.  Το γραφείο μας λειτουργεί ανελλιπώς απο το 1990 και υπεύθυνος αυτού είναι ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (στο εξής ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ) που ασκεί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού πράκτορα νομίμως σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, με τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία:
ΑΦΜ: 045131449,  ΔΟΥ: ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η  Έδρα του γραφείου είναι στην Αμφιλοχία, Αιτ/νίας, επί της οδού Βελ. Σαλμά 58   Τ.Κ 30500
Ως υπεύθυνος του γραφείου είμαι εγγεγραμμένος ως Ασφαλιστικός πράκτορας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο ΑΓΡΙΝΙΟΥ με αρ. ΓΕΜΗ: 27516412000 και παρέχω υπηρεσίες ασφαλιστικού πράκτορα. Εποπτεύομαι δε από την Τράπεζα της Ελλάδος, Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) και το Υπουργείο Ανάπτυξης.

2.  Ως   Ασφαλιστικός πράκτορας συνεργάζομαι μέσω μη αποκλειστικής συνεργασίας τόσο με Ελληνικές όσο και με Διεθνής ασφαλιστικές εταιρείες,όπως επίσης και με μεσιτικά γραφεία ασφαλίσεων, παρέχοντας πάντα αντικειμενικές και αμερόληπτες συμβουλές και αναλύσεις σε όλους τους κλάδους ασφάλισης μετά από έρευνα σε μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών επιχειρήσεων λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρων των πελατών μου και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Δεν έχω άμεση ή έμμεση συμμετοχή σε συγκεκριμένη ασφαλιστική επιχείρηση με ποσοστό που υπερβαίνει το 10% των δικαιωμάτων ψήφου ή του κεφαλαίου αυτής.

3.  Ο Πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να υποβάλλει έγγραφη καταγγελία στην Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) κατά του Ασφαλιστικού πράκτορα για πράξεις ή παραλείψεις που συνιστούν παραβιάσεις της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τις υποχρεώσεις του, καθώς και των διατάξεων του Π.Δ 190/2006 . Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο πελάτης έχει « Δικαίωμα Υπαναχώρησης» από την ασφαλιστική σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα έναρξης της ασφαλιστικής σύμβασης ή από την ημέρα που παρέλαβε τους όρους ασφάλισης με θεωρούμενη ως ουδέποτε γινόμενη την ασφαλιστική σύμβαση και με επιστροφή των εισπραχθέντων ασφαλίστρων εντός (30) ημερών. Οι προτάσεις και οι προσφορές μου για την σύναψη της ασφάλισης βασίζονται στις πληροφορίες που μου δίδονται μέσω των « Εντύπων Αναγκών Πελάτη» (άρθ 5, παρ.4 Πράξης 30/31-9-2014 της ΤτΕ), τα δε προσωπικά δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από μένα ή και τις ασφαλιστικές εταιρείες με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μου για την παροχή των ασφαλιστικών μου υπηρεσιών.

Το γραφείο ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ δημιούργησε τον δικτυακό χώρο www.asfaleieszografos.gr με σκοπό την ενημέρωση των πελατών του αλλά και των επισκεπτών του χώρου για ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρονται απο το γραφείο σε εταιρεία της επιλογής τους και πάντα μέσα απο αυτές που συνεργάζεται το γραφείο.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.